ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΙΑΣ

ΧΟΡΗΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ: ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο τομέας των εταιρικών χορηγειών συνήθως συνδέεται αποκλειστικά με γνωστά αθλήματα και δημοφιλή θεάματα.
Τα τελευταία χρόνια όμως όλο και πιο πολλές επιχειρήσεις, ταυτόχρονα με τα ποσοτικά κριτήρια επιλογής χορηγείας, ασχολούνται με μη μαζικές, αλλά ποιοτικές μορφές προσφοράς χορηγείας, όπως αυτή της χορηγείας στο χώρο του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.
Για μια πετυχημένη όμως συνεργασία μεταξύ ενός πολιτιστικού ή εκπαιδευτικού συλλόγου και μιας εταιρίας, πρέπει να ταιριάζουν τα προφίλ τους. Οι σύλλογοί μας, «De Taalbrug» (Η Γλωσσική Γέφυρα) και «De Lage Landen» (Οι Κάτω Χώρες), έχουν αναλάβει την αποστολή «της πολιτιστικής γέφυρας» ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ολλανδία / Φλαμανδία, στην Αθήνα. Οι δραστηριότητες της εταιρίας σας επίσης αποτελούν μια τέτοια «γέφυρα», αλλά στον εμπορικό τομέα.
Χτίζοντας επομένως μια νέα γέφυρα ανάμεσα στην δική σας εταιρία και τους δικούς μας συλλόγους, δημιουργείται ένας ιδανικός συνδυασμός, όπου η εταιρία σας όχι μόνο επιχειρεί με υπευθυνότητα, αλλά και ενδυναμώνει την εικόνα της ως ποιοτική και φερέγγυα, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα μια αξιοσημείωτη κοινωνική ευαισθησία.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ SPONSORING ΓΙΑ ΕΣΑΣ

 • Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΑΣ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ
 • Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ «GOODWILL» ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΛΑΜΑΝΔΙΑ
 • Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ
 • Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ
 • Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΑΣ, ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ
 • Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΑΣ
  Σχετικά με το προαναφερόμενο, προσφέρεται η δυνατότητα σε χορηγούς να ταυτίσουν την εταιρία και τα προϊόντα της με δραστηριότητες των συλλόγων μας, όπως: γιορτές, εκδρομές, αθλητικές δραστηριότητες, καλοκαιρινό camp, διαγωνισμοί με δώρα, κ.λπ.
  Σ΄αυτό το πλαίσιο, μπορούν να διοργανώνονται ξεναγήσεις μαθητών στις εγκαταστάσεις σας με ταυτόχρονη παρουσίαση των προϊόντων σας. Επίσης μπορείτε να αναλάβετε τη χρηματοδότηση εκδρομών μαθητών σε σχετικούς με τα προϊόντα σας προορισμούς, όπως π.χ. στο μουσείο ελιάς στη Σπάρτη για τα προϊόντα ελαιόλαδου, που εμπορεύονται από μια γνωστή ολλανδική εταιρία, ή την διοργάνωση ενός ετήσιου διαγωνισμού από μια άλλη γνωστή ολλανδική εταιρία, για τους μαθητές μας σχετικά με την πιο πρωτότυπη ιδέα εξοικονόμησης ενέργειας, όπου οι νικητές μπορούν να κερδίζουν σαν δώρα προϊόντα αυτής της εταιρίας.
  Φωτογραφίες και ενδεχομένως και φιλμάκια αυτών των δραστηριοτήτων, θα δημοσιευθούν στα sites των συλλόγων μας, διαφημίζοντας έμμεσα τον χορηγό. Το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα sites της εταιρίας χορηγού της εκάστοτε δραστηριότητας και στα social media της.
 • ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
  Το γνωρίζατε ότι τα ολλανδικά πανεπιστήμια, μετά από το Ηνωμ. Βασίλειο και τις Ηνωμ. Πολιτείες, βρίσκονται στην τρίτη θέση παγκοσμίως όσον αφορά τον αριθμό προγραμμάτων σπουδών στην αγγλική γλώσσα;
  Το γνωρίζατε ότι το 2014 περισσότεροι από 2.000 Έλληνες φοιτητές σπούδασαν σε ολλανδικά πανεπιστήμια, αριθμός που τους φέρνει στην τρίτη θέση σε αλλοδαπούς φοιτητές στην Ολλανδία;
  Τα sites μας αποτελούν μια πρώτη επαφή και τόπο άντλησης πληροφοριών για πολλούς εν δυνάμει Έλληνες και Ελληνίδες φοιτητές/τριες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να σπουδάσουν σ΄ένα ολλανδικό πανεπιστήμιο. Μέσα από μια παρουσίαση στα site μας, έρχεστε επομένως σε επαφή με αυτά τα εν δυνάμει μελλοντικά στελέχη της εταιρίας σας, αλλά και των οικογενειών τους.

ΤΡΟΠΟΙ ΧΟΡΗΓΕΙΑΣ

Το site De Taalbrug προσφέρει τρεις δυνατές χορηγείες: “Premium” χορηγός, “Χρυσός” χορηγός και “Φίλος” του συλλόγου.


A. PREMIUM ΧΟΡΗΓΟΣ

premium
Τo site μας δίνει την δυνατότητα σε 6 “Premium” χορηγούς, να προβληθούν μέσα από ένα κυλιόμενο διαφημιστικό μήνυμα, που εμφανίζεται στο “banner” δεξιά πάνω από το site του De Taalbrug.gr. Σε αυτή τη θέση μέγιστης “ορατότητας”, θα μπουν μόνο 6 διαφορετικές διαφημιστικές παρουσιάσεις (φωτογραφίες, εικόνα, ή φιλμάκι). Το καθένα από αυτά μπορεί να είναι διαρκείας μέχρι 10 δευτερολέπτων (ο μέγιστος χρόνος μεταξύ προβολής και επανάληψης του μηνύματος, επομένως είναι μόλις 60 δευτερολέπτων). Κάθε Premium χορηγός επίσης αναφέρεται δωρεάν στην αλφαβητική λίστα στο site του De Taalbrug, κάτω από την επικεφαλίδα “Χορηγοί, φίλοι του συλλόγου”. Σ΄αυτή την λίστα αναφέρεται το όνομα της εταιρίας, η διεύθυνσή της, στοιχεία επικοινωνίας, το προφίλ της κι ένα link στο site της.
Τα ποσά για μία παρουσίαση στο προαναφερόμενο «Premium» banner είναι:
- Για 6 μήνες: 2.000 ευρώ
- Για 12 μήνες: 3.000 ευρώ


Β. ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

static1.squarespace.com
Το site μας δίνει την δυνατότητα σε 12 «Χρυσούς» χορηγούς, να προβληθούν μέσα από ένα κυλιόμενο διαφημιστικό μήνυμα, που εμφανίζεται στα δύο «banner» κάτω στο home page του site De Taalbrug.gr. Σε καθεμιά από αυτές τις δύο θέσεις καλής «ορατότητας», θα μπουν μόνο 6 διαφορετικές διαφημιστικές παρουσιάσεις (φωτογραφίες, εικόνα, ή φιλμάκι). Το καθένα από αυτά μπορεί να είναι διάρκειας μέχρι 10 δευτερολέπτων (ο μέγιστος χρόνος μεταξύ προβολής και επανάληψης του μηνύματος, επομένως είναι μόλις 60 δευτερόλεπτα). Επίσης κάθε Χρυσός χορηγός αναφέρεται δωρεάν στην αλφαβητική λίστα στο site του De Taalbrug, κάτω από την επικεφαλίδα “Χορηγοί, φίλοι του συλλόγου”. Σ΄αυτή τη λίστα αναφέρεται το όνομα της εταιρίας, η διεύθυνσή της, στοιχεία επικοινωνίας, το προφίλ της και ένα link στο site της.
Τα ποσά για μια παρουσίαση στο προαναφερόμενο «Golden” banner είναι:
- Για 3 μήνες: 500 ευρώ
- Για 6 μήνες: 1.000 ευρώ
- Για 12 μήνες: 1.500 ευρώ


Γ. ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

img-friend
Όλοι οι «φίλοι», οι οποίοι υποστηρίζουν οικονομικά τους συλλόγους μας, αναγράφονται στο site κάτω από την επικεφαλίδα «Χορηγοί, φίλοι του συλλόγου». Κάτω από αυτό το «header» δημοσιεύεται μια λίστα στην οποία με αλφαβητική σειρά, αναφέρονται τα ονόματα φυσικών προσώπων «φίλων», τα ονόματα εταιριών χορηγών και φίλων, η διεύθυνσή τους, στοιχεία επικοινωνίας, τα προφίλ των εταιριών και ένα link στο site των εταιριών.
Τα ποσά για μια παρουσίαση στην προαναφερόμενη λίστα για ένα χρόνο είναι:
- Για εταιρίες (δωρεάν αναφορά για Premium και Golden χορηγούς): 300 ευρώ
- Για ιδιώτες: 100 ευρώ